22 d’oct. 2009

Alumnes

A la foto, la Jancy i la Priscilla, dues alumnes del desè curs. En general la resposta de tots està essent molt entusiasta. Si entre els nanos trobo algun voluntari o voluntària m'agradaria fer-li una entrevista amb preguntes proposades per vosaltres mateixos des del blog. Així que aneu pensant que us agradaria preguntar-li a un nen o nena del Sud de l'Índia. No té per què ser res referent al projecte de robòtica educativa, pot ser qualsevol cosa en general.

3 comentaris:

kweilan ha dit...

Hola! M'apunto a seguir el teu bloc. Una salutació des de Lleida!!!

najoana ha dit...

Estic segura que trobaràs voluntaris..........i em sembla una bona idea lo de la entrevista,ara intentarem preguntar,que no és fàcil........ja ens diràs quan i com. petons de tota la familia

Edu ha dit...

Gràcies Kweilan, benvinguda. Jo fa temps que segueixo els LLibres llegits i per llegir.

I sí, això de l'entrevista ja us informaré de quan i com!

Salut!