29 d’oct. 2009

10th grade, últimes classes

S'apropa el cap de setmana i també l'última classe amb els nanos del 10è curs. És un grup maco i han treballat molt bé. També és cert que tenen 15 anys i no pot fallar algun pallasso a classe, però res que no es pugui controlar.

En Kumar, a la foto, és un dels més aplicats. Avui hem treballat el sensor de llum, que permet que el robot detecti colors, i que per exemple pugui seguir una línia pintada al terra.


Els robots Mindstorms estan donant molt bon resultat. Són una solució molt bona per treballar robòtica educativa. Combinen les construccions LEGO de tota la vida amb un software molt amigable, permetent experimentar als nens amb sensors i actuadors reals, i treballar tota mena de conceptes matemàtics i físics (energia, força, velocitat...).

Tinc pendent penjar algun vídeo amb els robots en moviment. Però haig de fer-ho estant a Bangalore, perquè a Shanti Bhavan l'Internet no és prou ràpid.

3 comentaris:

zel ha dit...

Nen, però si això jo no sé de què va...i els ho ensenyes? potser que a la propera vingui, estic a l'altra cara de la lluna...

najoana ha dit...

donçs estarem pendents del video dels robots moguent-se i de les cares dels teus alumnes disfrutant-los. petons.

Edu ha dit...

Zel, tu disfrutaries molt per aquí. Jo de tu no ho descartaria :)

Els vídeos a veure quan els puc penjar!

Salut!