28 de set. 2009

S'ha acabat el break

Avui han començat de nou les classes regulars, tots els professors i les aunties que faltaven ja han arribat. Jo ja tinc assignats uns períodes fixos (aquí les classes duren un period, 45 minuts) per fer els tallers de robòtica.

També han tornat les assamblees diàries, una costum que m'encanta. Desconeixo si es fan en algunes escoles de Catalunya, però jo mai en vaig fer quan estudiava. És una estona cada matí en que es reuneixen tots els alumnes i professors i es repassen les notícies més importants del dia, nacionals i internacionals, i després si hi ha algun assumpte del dia a tractar, doncs es discuteix. Avui els nous voluntaris hem parlat una estona i després he fet una demostració amb un robot davant de tots els nens.


Les classes amb els de
12th grade van avançant, ja han montat un sensor de so, de manera que el robots poden respondre a estímuls sonors, com per exemple una palmada de mans. La veritat és que alguns estan disfrutant i aprenent molt, i els costa deixar la feina quan s'acaba el període.

El professor de física,
Mr Isai, s'ho ha agafat amb ganes, està aprenent amb els nens, i té ganes de fer servir els robots per fer demostracions i exercicis a les seves classes de física. Això és important per la continuació del projecte.

De moment com veieu tot va molt bé!


4 comentaris:

najoana ha dit...

hola Eduard,la veritat és que fins i tot a mi em fas venir ganes de treballar amb aquests robots........de ben segur que aquest projecte serà tota una experiència per a tu i per a tots,nens i professors.Qualsevol cosa que sigui creativa e imaginativa,benvinguda! petons

Ferran ha dit...

Edu, segurament n'ets consicient, però per si un cas no n'ets prou, que sàpigues que les teves cròniques són les d'un apassionat del que fa. L'enhorabona per això, afortunat, i a seguir aprenent i ensenyant!

zel ha dit...

Ai, Eduarles assemblees, jejeje, només ens podem permetre el luxe de fer-les amb segons quins grups, quan es fan grans, els capgrossos ens diuen que perdem el temps...i és quan més aprenem a nivell humà i comunicatiu...

Edu ha dit...

Gràcies Ferran, realment sóc molt afortunat!

És una llàstima aixó de les assamblees Zel, perquè realment les trobo molt interessants i productives.

Salut!