29 de set. 2009

No tot és estudiar

Simplement un parell de fotos preses un cop acabades les classes. La pista de basket està una mica destartalada, i les línies marcades són d'una pista de tennis, però fa el seu servei. Com podeu veure, el meu Rubik segueix viatjant i fent amics.

5 comentaris:

Mireia i Ignasi ha dit...

Eeeei, ja tornes a estar per l'Índia!!!

He de confessar que, degut a la meva ignorància, quan he començat a llegir que duies a terme un projecte de robòtica i inteligència artificial en una escola de l'Índia rural, he pensat que t'havies begut l'enteniment! Poc a poc i gràcies a les teves explicacions he anat entenent alguna cosa d'aquest món totalment desconegut per mi i ja tinc ganes de saber més detalls sobre la materialització d'aquest interessant projecte. No només són els nens de l'escola els qui estan aprenent!

Endavant amb la robòtica!

Mireia.

Ferran ha dit...

Hehe, Edu, l'ambaixarubik! ;)

najoana ha dit...

Ja ens explicaràs si s'en surten o no amb el rubik,encara que estic segura que ho faràn abans que jo.................petons de tota la familia.

Edu ha dit...

Sí, ja torno a ser-hi :) gràcies pels ànims!

Ambaixarubik? Potser el sr rubik m'hauria de pagar per la publicitat! :)

Neus ha dit...

m'encanta la canasta...està ben recta!! jajajajaja