22 de set. 2009

Daily life

La professora d'informàtica no torna fins el dia 27, i ahir em vaig trobar que no tenia el password d'administrador per poder instal·lar el software dels robots. Després d'una trucada ha estat solucionat, però ara les pluges i els talls de llum em dificulten la instal·lació. Coses del monzons.

Però tot i això els nanos de 12th grade ja han entrat en contacte amb els kits de robòtica i hem fet una mica de presa de contacte. A veure si demà o demà passat podem arrancar ja cada dia amb unes hores de classe.


Les fotos són una mica de la meva vida diària s Shanti Bhavan.


A la primera podeu veure que a aquests nens no els paren ni els monzons. En Poovarasan jugant a badminton (esport molt popular a l'Índia, suposo que per la dominació britànica) mentres cau un aiguat que déu n'hi do.


A la segona podeu veure com quan s'acaba de menjar s'obren les xarxes que hi ha a les entrades del dining hall, i entren uns fantàstics netejadors de les taules, els corbs. Un cop aquests han acabat amb les restes del menjar, les taules es netegen obviament. Però no crec que una cosa així a Catalunya estigués gaire ben vista :)


Finalment, mentres no arribi un altre voluntari, en Peter de London, només comparteixo habitació amb la bestiola de la tercera foto. Mentres es mengi els mosquits i les aranyes és benvingut.


8 comentaris:

najoana ha dit...

hola Eduard,tu ja saps que quan ha entrat a casa algún "bitxo" com el que tens a l'habitació,fins que el teu pare,no el fa marxar jo no entro,mare meva si tingués aquest hoste dins!em penso que no seria capaç de conviure-hi.Però de totes maneres és veritat que es menjen els altres bitxets........ i els corbs,com tots els ocells,són molt macos però transmeten moltes enfermetats,ja fan bé de netejar bé la taula........Ja veig que vas preparant els robots...els nens deuen estar impacients per començar......Per casa tot bé.Una abraçada ben forta.Cuida't i molts petons de tots.

joaquina ha dit...

Dons ja es veu que hi ha molta vida. Molta sort!

Clidice ha dit...

no hi ha millor company que un dragonet de cara a perdre de vista aranyes i mosquits :)

Asimetrich ha dit...

Un company d'habitació ben maco, segur que no et molesta ni et pren el menjar!. Disfruta!

Veïna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Dolors ha dit...

Avia'm si podeu començar les classes que tots plegats en teniu ganes... i nosaltres de que ens expliquis com van.

Dels bitxos millor no parlar-ne...

Petons

Edu ha dit...

Ui aqui ho passaries malament amb els bitxus, però disfrutaries amb els ocells, que n'hi ha de tota mena.

Joaquina, Clídice, Asimetrich, Dolors, gràcies com sempre per passar per aquí.

Salut!

Ferran ha dit...

M'afegeixo al crit "de bitxos, ni parlar-ne"! Mooolt millor si no me'n trobo cap per casa :-)