Aug 13, 2009


10 Comentaris:

Asimetrich said...

jejeje, aquest matí ho llegia i he pensat en tu. No sé perquè sabia que cauria aquest post! ;)

Ah, i per molts anys als esquerrans :)

montserrat said...

Felicitats Eduard i felicitats tots els esquerrans i esquerranes com nosaltres!
He arribat aquí per casualitat i m'he llegit el post anterior que dius. Excel.lent.
Gràcies Eduard.

Edu said...

Jeje Asimetrich ja veig que em torno previsible. Gràcies!

Gràcies Montserrat i felicitats a tu també!

Lluïsa said...

Recordo tenir un professor al començament de la E.G.B. que, una hora a la setmana, ens feia canviar de mà en totes les activitats que feiem durant aquella estona. Crec que ens deia que era per saber fer anar la mà contraria a la que ens és natural, per si algun dia ens passaba alguna cosa.
No sé si és des de llavors o ja anava amb mi, que, tot i ser dretana i fer la majoria de coses amb aquesta mà, n'hi ha que les faig amb l'esquerra i d'altres que m'és indiferent.
Més d'una vegada, en comentar-ho, m'han dit que sóc una mica rara; clar que això ja no passa des de que en Rafa Nadal és el rei de les pistes de tenis. Un dretà que guanya titols amb l'esquerra.
Bon estiu!

Assumpta said...

Hola!!!

Vinc en un salt des dels premis c@ts jejeje però en veure aquest article no me n'he pogut estar de deixar-te un comentari :-))

Jo també sóc esquerrana ;-)

http://blogdeassumpta.blogspot.com/2008/08/sc-esquerrana.html

Edu said...

Ostres Lluïsa jo em pensava que en Nadal era esquerrà del tot. Desconeixia que és un dretà que juga amb l'esquerra.

Assumpta, acabo de llegir el teu post, jo també m'he barallat amb aquelles terribles cadires. Felicitats atrassades pel 13 d'agost :)

Salut!

Assumpta said...

Moltes felicitats a tu també :-)))

Lluïsa said...

Al principi també m'ho pensava veient-lo jugar. Però ho he sentit més d'una vegada i crec recordar que, fins i tot, una d'aquestes vegades era ell mateix qui ho deia.

Neus said...

osti edu! acabo de llegir aquesta "felicitació" pq he estat llegint altres articles...julines! i jo sense saber-ho!! no sabia que hi havia el dia de l'esquerrà! ara ja m'ho apunto per l'any vinent! i de retruc he llegit el teu anterior article i m'ha agradat molt! ei, aquest llibre me'l deixaràs oi? jejeje..see you!

Edu said...

Neus, la majoria d'esquerrans no en tenen ni idea de que hi ha un dia internacional dedicat a ells. El llibre ja te'l deixaré, recorda-m'ho!

Salut!