22 de juny 2009

Música des d'Anantapur

Avui ha tingut lloc el funeral de Vicenç Ferrer, una cerimònia cristiana on també s'han fet lectures del Bhagavad Gita (llibre que comentava fa pocs dies) i de l'Alcorà.

Però més que paraules, avui prefereixo posar-vos música. És una cançó amb música de Sudhaka, lletra de Nirmal Kumar, i interpretada per Nina, una bona amiga de la família Ferrer. És una cançó que em trasllada a Anantapur, al campus de la fundació, el primer lloc on la vaig escoltar. Avui segons el programa del funeral, l'haurà interpretat una coral de nens i nenes amb discapacitats dels projectes de la fundació. Una de les frases de la cançó diu: "encara que passin generacions i generacions, mai oblidarem el nom de Vicente".

2 comentaris:

Ferran ha dit...

Una cançó molt maca (és que, a banda del tema en sí, m'agrada molt la veu de la Nina).

He vist per tv les imatges de la cerimònia d'avui a l'Índia. És ben bé que el consideren (gairebé) un déu, a Ferrer. Segur que ha fet una feina impresionant.

Edu ha dit...

A mi també m'encanta la veu de la Nina.

En l'hinduisme creuen en les reencarnacions, per això és fàcil que la gent més humil d'Anantapur, per la qual ningú havia fet mai res, el vegin a ell com un deú encarnat, com algú que ha dedicat tota la seva vida a ells. L'estimen i el coneixen a tots els racons de la província.