11 de juny 2009

300

Aquest és l’article 300 d’aquest blog. El temps passa ràpid a la blogosfera, i el Com gotes a l’oceà ja té un any mig.

Curiosament, en un moment en que he baixat una mica el ritme de publicació, fet que també ha repercutit en les visites, m’ha arribat un
PageRank 5.

Potser molts no sabreu què és el
PageRank. Es tracta d’un índex que fa servir Google per mesurar la popularitat de les pàgines web (si teniu instal·lada la barra de Google al navegador ho podreu veure en una barreta verda). Un PageRank d’un valor de 5 ja és força difícil d’obtenir. Vol dir bàsicament que hi ha moltes pàgines que t’enllacen o, en cas que siguin poques, que aquestes són molt importants.

Així que moltes gràcies a tots els que m’enllaceu, als que algun cop heu referenciat el blog, i també als lectors habituals i esporàdics que passeu per aquí (ja sigui via blog, via feed, via facebook, …).


Continuarem camí dels 400 :)


11 comentaris:

Asimetrich ha dit...

Felicitats pels 300 i pel 5!. I que no decaigui el ritme!.

Ferran ha dit...

Em sumo a les felicitacions, Edu. Blog en tenim molts, però el teu és especial, per allò que expliques i per com ho expliques. Molt bona feina!

Jaume ha dit...

Felicitats, Eduard! Per cert, he descobert que el meu també té un 5, igual que La Vanguardia. L'Avui té un 6, el País un 8, el Mundo un 9 i Google un 10, per posar alguns exemples :)

mai9 ha dit...

enhorabona pel pagerank!

Aina ha dit...

Moltíssimes felicitats!!! ...:)

Neus ha dit...

jolins nen! que fort quin èxit de blog no? jo de moment m'he llegit el primer i m'ha fet pensar en una frase de Saramago. no sé si ve a cuento, però m'ha sortit així. i diu: "Existen dos superpotencias en el mundo; una es Estados Unidos; la otra eres tu". potser pel què deies de les gotes d'aigua...
ens veiem al proper sopar!

Eduard Balsebre ha dit...

Moltes felicitats !!! continua així, és un plaer compartir reflexions i compromís, una forta abraçada !!!

Edu ha dit...

Moltes gràcies a tots i totes!

Jaume, enhorabona també pel teu PageRank doncs :)

Neus, benvinguda al blog, ja és això que dius ja.

Bon cap de setmana a tothom!

Espiritualidad y Política ha dit...

Felicidades y te seguiremos hasta los 400, por lo menos,

saludos de Cristóbal

Lluïsa ha dit...

M'afegeixo a les felicitacions!
Sóc de les que passa per aquí gairebé a diari. Puc compartir més o menys el que ens expliques, però sempre és interessant, enriquidor, contructiu, intel·ligent, fa pensar... Tot un plaer pels sentits i els sentiments.
Gràcies!

Edu ha dit...

Gracias Cristóbal!! El blog Espiritualidad y Política es una fuente de inspiración constante para el mío.

Lluïsa, moltes gràcies! I t'animo a que ho expressis quan no comparteixis el que dic. Així el debat és fa més ric. Si només escriuen els que et donen la raó és molt aburrit :)

Salut!