24 d’abr. 2009

Un Sant Jordi de Somriures

Ahir al matí vaig anar a veure en Jaume Sanllorente que estava signant llibres a la Rambla de Girona. La sorpresa va ser que quan em va veure em va reconèixer i em va saludar pel nom, perquè coneix el meu blog. Vam xerrar una estoneta i em va fer una dedicatòria al meu exemplar de Sonrisas de Bombay. El viaje que cambió mi destino.

A part de tota la feina que té dirigint l’organització des de Bombay, em va sorprendre molt positivament que segueixi tan al detall els comentaris que es fan al blog de Sonrisas, i també que conegués tots els apunts que he escrit sobre la seva ONG, fins i tot la salutació fotogràfica que els vam enviar des de Bagepalli l'estiu passat.

La veritat és que ha estat un plaer conèixer-lo en persona, i espero en un futur no gaire llunyà poder tornar a visitar els seus projectes a Bombay.

A la mateixa parada de llibres vaig trobar una altra lectora del blog i al cap d’una estona també a la Dolors que també venia de veure en Jaume i que passa sovint per aquest blog. Que em parin i em preguntin si sóc l’Eduard del Com gotes a l’oceà no passa sovint, però és agradable i suposo que un bon símptoma de la salut del blog.

També vaig aprofitar per comprar la Rosa dels Somriures i així fer una petita aportació als projectes de Sonrisas de Bombay.

Per cert que la diada de Sant Jordi encara m’ha regalat una altra sorpresa, que comentaré en un post apart.

Fotografia: del blog de Sonrisas.

4 comentaris:

Sonia y Juan ha dit...

Enhorabona Eduard.

El reconeixement al teu blog, és el reconeixement als teus articles publicats, sempre interessants i amb contingut. És un plaer llegir-los.

Salutacions des de Tarragona.

Cristina ha dit...

Entenc perfectament que la gent et reconegui. Fas una feina molt valuosa i tens un blog ple de sensibilitat. Segur que va ser tota una experiència conèixer al Jaume Sanllorente.

Una abraçada somrient

Ferran ha dit...

Caram, Edu, acabaràs sent el referent solidari de la catosfera; ho dic de debò, eh? Me n'alegro molt per tu!

Ja ens explicaràs quina és aquesta sorpresa que ens tens reservada, jiji... ;-)

Edu ha dit...

Ei gràcies Sonia, Juan, Cristina i Ferran. Si el blog funciona és perquè hi ha lectors fidels com vosaltres!

Salut!