7 d’abr. 2009

Londres 2009, cimera cretàcica

Eneko torna a clavar-la.

5 comentaris:

Ferran ha dit...

El problema que veig jo saps quin és? Que continuen parlant de crisi econòmica, però de la pèrdua de valors, de la immoralitat dels beneficis desproporcionats contra les jornades laborals inacabables i pagades a quatre rals, dels preus abusius per mirar de fer tan negoci com sigui possible, encara que això deixi persones a les portes dels comerços... de tot això no en diuen ni mu. Així no ens en sortirem pas :(

Edu ha dit...

Estic molt d'acord amb tot el que dius. Avui precisament sobre la crisi de valors llegia un post que afirmava que la política ha mort en aquest terreny, que ja no és capaç de millorar la nostra convivència-valors-ètica. A tots ens toca canviar i començar per nosaltres mateixos.

Dolors ha dit...

Eduuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quina gracia m'ha fet trobar-te!!! la veritat és que al principi em feia vergonya acostar-me a tu, però un meu amic m'ha animat, i sort d'ell que del contrari m'hagués quedat amb les ganes.

Apa!! espero que ens tornem a trobar per Girona.
Bona nittttttttttt

Petons

Jesús M. Tibau ha dit...

no sembla que anem a avançar gaire

Edu ha dit...

Ei Dolors a mi també m'ha agradat trobar-te! És el que té Girona, tothom un moment o altre s'acaba trobant :)

Jesús, no avancem gaire no! Sovint sembla que reculem.