19 de març 2009

Shanti Bhavan als Sony Photographer of the Year Awards 2009

Una bona notícia. Aquesta fotografia d'Amiran White que encapçala el post, ha estat premiada als Sony Photographer of the Year Awards. Cliqueu sobre ella per fer-la més gran.

La foto està feta a
Shanti Bhavan, projecte on vaig treballar de voluntari el meu primer cop a l’Índia, i que ja us he comentat vàries vegades en aquest blog. La imatge reflexa perfectament l’atmosfera de tranquil·litat d’un vespre qualsevol al hall de l’escola, on una nena (en aquest cas la Preetha, 12 anys) està practicant al piano mentre la resta de nens fan els deures a les aules.

Que una dàlit (intocable) toqui el piano en un poblet remot de l’Índia rural, us puc assegurar que no és gens habitual, de fet és quelcom extraordinari i meravellós.


A més, alguns mitjans importants (
Telegraph, Guardian) s’han fet ressó del premi, fet que sempre és important per qualsevol organització.

Us recomano visitar la web de l’
Amiran White, una fotògrafa itinerant que ara corre per l’Índia, i més concretament la galeria de fotos que va fer a Shanti Bhavan. Genials.

2 comentaris:

Ferran ha dit...

Edu, m'he mirat les fotos de la galeria; m'han agradat molt, en general (impressionant veure algú estudiant a la llum d'una espelma; vaja tela) i, un cop més, com em passa sovint des que vaig topar amb el teu blog, m'agafen ganes d'anar a conèixer aquesta realitat. Té mèrit, no et pensis, perquè mai fins fa poc havia pensat que podria enfrontar-me al que intueixo un país molt dur de conèixer.

Edu ha dit...

Sí, els talls de llum a l'índia rural són un bon problema.

Doncs si mai t'hi animes i necessites algun consell ja ho saps ;)

Bon cap de setmana!