11 de gen. 2009

Merescut homenatge a Vicenç Ferrer

El passat dia 8 de gener l’Embaixada d’Espanya a l’Índia va retre un homenatge a Vicenç Ferrer, que porta ja més de 55 anys dedicat als més necessitats del subcontinent indi.

L’acte es va fer a Anantapur (Andhra Pradesh, Índia), on resideix Vicenç Ferrer, i hi van assistir entre altres, Ion de la Riva (Embaixador d’Espanya a l’Índia) i María Fernández de la Vega (Vicepresidenta del Govern espanyol). Aquesta última li va entregar a Vicenç la Gran Creu del Mèrit Civil.

Vicenç Ferrer, que ja té 88 anys, no és home de medalles, però la veritat és que és un homenatge més que merescut. Actualment la seva fundació treballa a 1.874 pobles, beneficiant a 2,5 milions de persones, i té més de 130.000 nens i nenes apadrinats.

Els que hem tingut la sort d’estar a Anantapur i veure els fruits del seu treball ens alegrem d’aquest reconeixement.

Si voleu saber més coses de Vicenç Ferrer us recomano llegir un post més extens que li vaig dedicar fa temps, i si voleu veure fotos d'Anantapur, aquí teniu les que tinc guardades al Flickr.

5 comentaris:

Cristina ha dit...

Un bon homenatge per un bon home però com tu has dit, ell no necessita medalles perquè amb tota la feina que ha fet està més que recompensat. Tot i així qualsevol homenatge és poc per tot el que es mereix.

Jesús M. Tibau ha dit...

d'això sí que se'n diu merèixer un homenatge.

Sonia y Juan ha dit...

Poc es pot afegir a les teves paraules. El compromís amb el Vicenç i amb la Fundació és cada vegada major, pel Vicenç, per l'Índia i per la gent d'Anantapur.
L'Humanitat hauria de tenir més Vicenç Ferrer, Pere Casaldàliga o Chema Caballero, ells sí transformen la Societat en Humanitat.

cumClavis ha dit...

Felicitats pel premi que has rebut de l'Anna (lletra de pal) i pel blog.
Et seguiré llegint...

Fina ha dit...

La veritat és que fa goig veure el treball que han fet a Anantapur.
El reconeixement arriba en bona hora.

Fins aviat.