2 de des. 2008

Reunió de Forkids

Dissabte passat vaig assistir a la reunió anual de Forkids a la Casa de Cultura de Sant Cugat. Era el primer cop que em reunia amb la gent de Forkids, ja que només coneixia la Maria, la presidenta, i tota la gent de la contrapart índia.


Va ser molt agradable conèixer alguns padrins de nens i nenes que vaig conèixer durant la meva estada a Bagepalli, també el retrobar-se amb la Mònica i en Jaume que havien vingut de visita amb en Rikki quan jo estava allà, o amb la Maria Creixell que va venir els últims dies de la meva estada per filmar els projectes.

També vaig conèixer en Jan i en Savé, companys d’en Rikki, dels que havia escoltat moltes històries. Els nanos de Bagepalli se’n recordaven molt bé d’ells.

La Maria va presentar l’estat dels projectes actuals, i va explicar que es construiran noves aules per completar el segon pis de l’escola PVS.

Després vam veure un vídeo que la Maria Creixell va filmar pocs dies després que jo marxés de Bagepalli. Molts bons records, tornar a veure la Latha i els nens i nenes de Pillagutta, un dels poblets beneficiaris.

Després, jo, la Maria C., i la Mònica vam explicar una mica les nostres experiències. Finalment vam acabar amb un pica-pica.

Va ser una tarda ben aprofitada.


2 comentaris:

Silvia ha dit...

ei! quina pena que al final no em vaig poder passar! (també sóc sòcia de Forkids, tot i que ja fa un temps que estic una mica desconnectada...)

Saps si el vídeo el penjaran a la seva web?? estaria genial si es pogués veure! :)

Edu ha dit...

Ah no sabia que eres sòcia Sílvia.

Parlaré amb la Maria, que és qui ha fet el vídeo, crec que encara volen afegir-hi algo més i acabar d'editar-lo. Estaria molt bé que fos accessible per Internet.