7 d’oct. 2008

Si l'Einstein ho diu...

Bé, després de la brometa fotogràfica (podeu fer les vostres aquí), avui només vull dir que aquest és l’article número 200 d’aquest blog. Deu mesos, dos-cents articles, surt a 20 cada mes de promig, no està malament.

Aprofito per recopilar una mica d’estadístiques i detalls curiosos:

Hi han hagut 14.305 pàgines vistes, 8.171 visites úniques, i el temps mig del visitant al blog és de 2 minuts i mig.

He rebut visites des de 61 països. Els 5 que més visitants han portat són Catalunya/Espanya, Estats Units, Regne Unit, Índia i Alemanya. Mirant el mapa de visites la bretxa digital entre els països del nord i del sud es fa bastant evident.

Deixant de banda les visites a través de Google, Blogger, les directes (escriure l’adreça directament) i les d’emails (gent subscrita per correu), les tres pàgines amb links cap al meu blog que més visites han generat són: Cada dia, pas a pas… fent camí (339), Gotes d’aigua (227) i Nòmades (211). Gràcies pels enllaços i les visites!

També cal destacar les 81 visites des del blog Sonrisas de Bombay, suposo que degudes a la temàtica similar de quan estava a l’Índia.

Les visites que arriben a través de cerques són molt curioses. Les paraules clau que porten la gent al meu blog no deixen de sorprendre’m. Les cerques que més visites generen són bastant normals: “Eduard Muntaner Perich” (114) i “www.eduard.cat” (87). Tot i que la segona vol dir que la gent segueix posant l’adreça web del lloc cap on vol dirigir-se dintre del formulari de búsqueda!! A hores d’ara encara no diferenciem entre buscador i navegador…

Altres cerques que han portat molta gent són “Sonrisas de Bombay” (42) o “Vicenç Ferrer” (15). I per citar-ne algunes de curioses: “dona d’aigua home llop”, “algu sap voluntariat india”, “vinyetes sobre Isaac Newton”, “què significa namaste”, o “esquerrans famosos”, el Google em té en molta consideració si em considera un esquerrà famós :)

Respecte al contingut, si ens fixem en la gent que visita la web, els articles/pàgines més llegits són: El perquè de les gotes, Label [Índia], Persones Clau (I): Vicenç Ferrer.

En canvi si ens fixem en les lectures a través dels feeds (gent subscrita o per email o amb lector de feeds) els articles més llegits canvien: Qui sóc jo?, Los Nadies, Quant val una posta de sol?

Finalment, dir que el nombre de subscriptors està al voltant de 60 i que va creixent, molt poc a poc però sense parar. Del total de subscripcions un 33% (20) és per email.

L’autoritat del blog a Technorati està al voltant de 35, i aquest més el blog s’ha convertit en el 4rt al rànquing de blogs d’activisme en català d’Alianzo. No està gens malament!

Gràcies a tots i totes els que feu que el blog tingui sentit.

3 comentaris:

skizo ha dit...

Enhorabona pels 10 mesos (tot i que potser seria mes protocolari felicitarte quan facis 1 any, no? xD)


Saluut!

Cristina ha dit...

Enhorabona! Això serà perque t´ho mereixes perquè la solidaritat no és un tema de pas. Hi ha molta gent que creiem en una altra manera de fer i de viure. Namaste!

Edu ha dit...

Gràcies! I tant pel primer any ja ho celebrarem com cal ;)