22 d’oct. 2008

Hacesfalta i les experiències de voluntariat

Hacesfalta és un dels projectes de més èxit de la Fundación Chandra, organització artífex també de projectes tan coneguts com Canalsolidari o SolucionesONG per exemple.


Una secció interessant del portal Hacesfalta és la d’experiències de voluntariat. Quan vaig tornar el primer cop de l’Índia hi vaig penjar la meva, i va resultar molt productiu perquè des de llavors m’han escrit moltíssimes persones preguntant-me dubtes sobre voluntariat a l’Índia i a altres llocs.

Aquest 2008, hi he tornat a penjar la meva última experiència (la relatada en aquest blog durant els mesos de juny, juliol i agost), i he tingut la sort que ha estat seleccionada com a finalista del seu concurs 2008 d’experiències de voluntariat.

A la fase final queden sis experiències, de les quals només una s’endurà el premi: un Ipod. Probablement triar una de les grans icones del consumisme actual com a premi per un voluntariat no és el més apropiat, ho sé. Però entenc que l’organització vol donar un estímul perquè la gent comparteixi les seves experiències a través de la xarxa i així puguin ser de profit per a tothom.

Si per un caprici del destí surto guanyador, i tot i que no en tinc cap, ja he decidit revendre l’Ipod (valorat en uns 220€) i donar els diners a Shanti Bhavan, que ara mateix els necessiten molt.

El relat de la meva experiència si sou seguidors del blog ja el coneixeu, ja que em vaig limitar a traduir al castellà el post “L’Índia i jo. Reflexions” que ja havia publicat aquí. De fet més que un relat de l’experiència és un conjunt de reflexions dels meus tres viatges al subcontinent indi.

Moltes gràcies a la gent d’Hacesfalta per seleccionar la meva experiència d'entre tantes!

Us animo a llegir totes les experiències finalistes i a votar la que més us agradi: Vota!