13 d’oct. 2008

Bye Sir!

Amb temps aniré pujant al Youtube alguns vídeos de l’última estada a l’Índia. De moment us deixo amb aquest, que he titulat Bye Sir, potser perquè la frase es repeteix centenars de cops… :)

Es tracta d’un dia a la tarda, a la sortida de l’escola Pragathi Vidya Samasthe, en que vaig filmar els nens i nenes dient adéu abans que agafessin els autobusos que els porten als seus pobles.

Aquí el tractament de Sir pot semblar extramadament formal, però allà aquests formalismes són el pa de cada dia, sobretot a les escoles, on els obliguen a utilitzar-los. A mi personalment no m’agradava, però t’hi acabes acostumant.

El vídeo és molt simpàtic i em porta bons records. L’alegria dels nens quan acaben les classes és universal, tant és l’Índia com Girona.


4 comentaris:

Asimetrich ha dit...

jajaja, què guapets!

Anònim ha dit...

Que macos! M'has fet recordar el moment que vaig marxar del poblat de la meva nena apadrinada, la Vanivai. Tots els nens cridant i dient adéu amb una alegria envejable... Quins records ;-))

Anna

kennen ha dit...

precios

jo tambe recordo els "hello sir" com una cosa estranya. crec que es un tema colonial, la llengua deu haver avançat de maneres diferents.

una abraçada edu

Sonia y Juan ha dit...

Molts macos els nens i nenes. Sempre amb aquest somriure innocent.

Esperem que en breu també poguem sentir de ben a prop aquests nens dient-nos "Namaste" o "Tata".