18 de set. 2008

Si ningú diu res és com si no existís

Sembla ser que per tercera vegada, el Ministeri d’Indústria no permet l’emissió d’un anunci d’Amnistia Internacional per les televisions.


Concretament es tracta d’un vídeo de la campanya pel 30è aniversari de l’organització: “Si ningú diu res és com si no existís”. El Ministeri d’Indústria li ha negat l’exempció de còmput, que s’otorga als anuncis fets amb caràcter “de servei públic o de caràcter benèfic”. Pel que sembla no compleix aquests requisits, i per tant no pot ser emès de forma gratuïta.


Per sort, en aquests casos tenim Internet.


7 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

una forta abraçada i una felicitació per la tasca que dus a terme

salut !! des de Reus

Jaume Puig ha dit...

Al computar-ho com a publicitat jo crec que acaben donant-hi més publicitat. Quines coses ... La xarxa ha trastocat moltes velles idees.

zel ha dit...

Fa deu minuts he entrat al correu i he trobat el video!!!! I he pensat que era una cosa que valia la pena publicar, ja ho has fet tu i me n'alegro, amic!
Petons!

Ferran ha dit...

Però, ¿saps quin argument dona, el ministerio espanyol, per no permetre'n l'emissió? Alguna raó deuen donar. Encara que no tingui cap sentit, m'agradaria sentir-la.

En qualsevol cas, Edu, tu ho dius: on no arriba la tele, arriba internet. No li concedeixo a la tv gaire anys més de vida.

Salut.

Cristina ha dit...

Segur que tindrà més repercussió a internet. Jo hi confio. Vaig estar a punt de publicar-ho però el bloc ideal per fer-ho és el teu. Sempre amb projectes solidaris que ens obrin els ulls. Bona feina!

Edu ha dit...

Ferran, l'argument és senzillament que la denúncia de les violacions dels drets humans no és de servei públic!

Zel, Cristina, que jo ho hagi publicat no vol dir que no pogueu fer-ho vosaltres.. Quanta més gent ho vegi millor!

Asimetrich ha dit...

No l'havia vist, gràcies per penjar-ho. Realment és indignant l'argument del ministeri, però com ve es diu aquí internet no té límits (encara).