18 de set. 2008

Flickr Índia 2008

Després de moltes hores carregant fotos al Flickr, si voleu ja podeu accedir a l’àlbum virtual de la meva estada a l’Índia aquest estiu.


Concretament una selecció de 493 fotografies (que no són poques!), la majoria de les quals estan fetes a Bagepalli, i més concretament a l’escola Pragathi Vidya Samasthe. Però també n’hi ha unes poques del cap de setmana que vaig passar a Anantapur, i del dia i mig que vaig estar visitant Shanti Bhavan (l’escola on havia treballat dos anys abans).

Aquest cop no he viatjat, per tant no us espereu veure temples ni elefants, sinó més aviat nens i nenes a tort i a dret.

Hi podeu accedir aquí.

3 comentaris:

zel ha dit...

Que bonic, és el que m'agrada gent com tu que sap què fer amb la seva vida! Petons!

Edu ha dit...

Ui em sembla que em sobreestimes, ja m'agradaria saber-ho, però encara estic en procés de descobrir-ho!

joaquina ha dit...

Amb la boca i els ulls molt oberts m'he quedat mirant les fotografies. He fet un petit post al meu blog.
Petons!