6 d’ag. 2008

Preparatius i ID cards

A l'escola Sri Pragathi Vidya Samasthe ja fa dies que els nens i nenes estan preparant-se per l'Indepence Day (15 d'agost). A la foto podeu veure alguns dels nens entrenant-se per la desfilada. En primer pla la simpàtica Sri Ranjini.

Aquest any es farà desfilada i suposo que alguns parlaments, però no es faran els balls que solien fer cada any. El motiu es que els nens perden moltes classes amb els entrenaments, i que suposa molt de treball preparar els vestits i les coreografies. A l'Índia hi ha moltes celebracions cada any, així que aquest any els balls es reservaran pel Children Day, o el Republic Day.

Si us fixeu amb els nens de la primera foto, tots porten un ID card penjat del coll. Van arribar fa uns dies, i porten escrit el nom, la classe, l'edat i algunes dades sorprenents com el grup sanguini o el nom del pare. Primer em va estranyar que els fessin dur-ho, però ara ja m'hi he acostumat i per recordar els noms m'està essent realment útil.

4 comentaris:

Ferran ha dit...

Edu, ara no sé si ho has explicat en algún moment i m'ha passat per alt, però... perquè els nens són a l'escola en aquesta època de l'any? És un curs "especial", per repassar matèries o alguna cosa així? O és que a l'Índia hi ha vacances en una altra època de l'any?

najoana ha dit...

Hola! Ja deus tenir ganes de que sigui el dia 15 per poder fer un munt de fotos.........Aprofita els dies que et queden d'estada aquí.Sembla ahir que em vas dir: mama m'en vaig dos mesos i ara ja falta poc per a tornar....Disfruta-ho! petons de tots

Edu ha dit...

Hola Ferran, es una pregunta que ja m'han fet uns quants cops!

A l'India el curs escolar comenca al juny, ja que es fan les vacances els mesos d'abril i maig, els mes calurosos.

Salut!

Ferran ha dit...

Ah veus, una altra cosa que ja he après! :-)
Merci i records.