15 d’ag. 2008

Maries

Aprofito avui que es Santa Maria, per ensenyar-vos la Maria, que és una periodista que va arribar fa un parell de dies a Bagepalli. S'estarà per aquí uns quants dies més, i ara que ha passat l'enrenou de l'Indepence Day farà un vídeo sobre com és el dia d'una dona en un dels pobles beneficiats per PVS-Forkids.

També m'enrecordo d'una altra Maria, bastant més petiteta, la meva nebodeta. M'he perdut l'aniversari i el sant però li tinc preparat un bon regal. Com que quan arribi no la veuré perquè serà de vacances amb els seus pares, ensenyeu-li la nina d'Anantapur que l'estarà esperant.

4 comentaris:

Toni ha dit...

Ei, la nina és molt bonica, em sembl un regal fantàstic. Jo tinc dos nens, no gaires nines, sí algun nino. I estic convençut que li farà il·lusió a la teva nebodeta :-)

Lluïsa ha dit...

Estic segura que el millor regal per la petita Maria no serà la nina, per més bonica que sigui, sinó poder jugar amb tu.

najoana ha dit...

Hola Eduard!
A la Maria segur que li agradarà molt la nina que serà ben diferenta de les que té.Ahir les Maries varen fer una festa al jardí i no va parar un moment .No para de parlar i repetir-ho tot.Si li dius on és l'Eduard? diu INia,Inia.....Ja veuràs el que ha canviat en aquests dos mesos..........Petons de tots.

Edu ha dit...

Jeje aixo espero Toni!

Si, Lluisa, ara haif de recuperar moltes hores perdudes amb la Maria.

Ui la festa de les Maries, ja es tot un aconteixement a p.d'aro :)
Segur que s'ho va passar molt be!