15 d’ag. 2008

Últimes classes

Això s'acaba, aquesta setmana ha estat mogudeta. Competicions, entrenaments i Independence Day. He pogut fer poques classes d'informàtica, però com que molts professors estaven ocupats amb preparatius he pogut fer moltes substitucions a altres assignatures.

Demà és el meu últim dia a la Pragathi Vidya Samasthe school, a la tarda o al vespres marxaré cap a Bangalore i l'endemà cap a Tamil Nadu per visitar Shanti Bhavan, l'escola on vaig treballar el meu primer cop a l'Índia.

El dia 20 tinc el vol de tornada, així que ja ha començat el compte enrera.

4 comentaris:

Txell ha dit...

Hola Edu,
Et felicito per la teva labor i també pel Independence Day (les fotos són molt maques).
M'agradaria que m'expliquesis una mic com funciona el calendari escolar dels nens a l'India i com t'ho manegues per estar-hi una temporada i no tot el curs escolar. Es que m'agradaria saber cada dia una mica més d'aquest pais maravellós.
Namaste,
Txell

zel ha dit...

Ostres, que maco ser aquí,i quina pena que s'acabi, oi?

Felicitats per la feina feta...

nini ha dit...

Ara si que ja estàs a la recta final, aprofita els últims moments que et queden aquí.

Edu ha dit...

Hola Txell, escriu-me a eduardm(arroba)gmail.com i t'ho explico, ara vaig just de temps :)

Moltes gracies Zel! Si, es una pena, la veritat es que m'hi quedaria mes temps ara mateix.

Gracies Nini, avui ja estic a Bangalore i dema a les 6 del mati agafo el vol cap a Barcelona via London.

Salut!