15 d’ag. 2008

Independence Day

Avui hem celebrat l'Indepence Day, que com és fàcil d'endevinar fa referència a la independència de l'Índia, concretament celebren el 62è aniversari de la seva independència.

Ens hem llevat ben aviat perquè a les 8 tothom havia d'estar a l'escola. Hi ha hagut desfilada, cançons i alguns parlaments. Molt semblant al Republic Day que ja havia vist anteriorment a Shanti Bhavan.

Pel meu gust l'estètica de tot plegat és massa militar, però als indis als encanta tot això de les marxes i desfilades. La veritat és que ha estat molt bonic veure als nens vestits per l'ocasió i tant il·lusionats. Tot ha sortit molt bé, i les hores d'entrenament realment han donat molt bons resultats.

6 comentaris:

zel ha dit...

Veritat, el militarisme fa yuyu, però deu ser una reminiscència d¡haver sigut colonitzats, assegurar amb l'exèrcit és massa comú arreu. petonets!

Mar ha dit...

eduard, feia dies que no et seguia i desconeixia la teva estada a l'Índia. noi, chapeau! per què no hi ha més gent com tu al món? (i em poso la primera dins el sac dels qui voldríem un món millor però no fem res per canviar-lo)
bon viatge de tornada. podríem fer un beers&gblogs i ens expliques de primera mà les teves experiències?

Cristina ha dit...

Què poquet et queda!!!! Gaudeix-ho al màxim. Volem més gent com tu!!! Faràs alguna trobada pública per ensenyar les fotos de la teva estada i explicar la teva experiència? Si és així ja informaràs. Namaste!

Edu ha dit...

Si Zel, tenen moltes costums heredades dels anglesos.

Ei hola Marta, doncs si, podem fer un altre beers&blogs i us explico que tal per aqui!

Hola Cristina, potser a l'octubre fare una xerrada per la reunio de socis i padrins de Forkids, ja us n'informare.

Salut!

Mar ha dit...

això del Forkids és l'ONG amb la qual col·labores per tirar endavant aquesta iniciativa a l'Índica? cada vegada veig més clar que amb un beers&blogs monogràfic podries fer feina.. :)

Edu ha dit...

Sí Marta, Forkids és l'ONG catalana que finança alguns projectes de l'organització PVS, amb la que jo he col·laborat a l'Índia.