13 d’ag. 2008

En el cor del món

Sembla que vaig recuperant el meu ritme de lectura habitual, i acabo d'enllestir En el cor del món de Teresa de Calcuta (Els petits llibres de la saviesa, J.J de Olañeta Editor, 1999). Com podeu veure, els llibres que he llegit a Bagepalli han estat seleccionats tenint en compte on sóc: primer les Upanishads, després Gandhi, i ara Teresa de Calcuta.

En el cor del món és un llibre que barreja pensaments, històries i oracions. És un llibre molt senzill, sense grans pretensions, que intenta comunicar el missatge de compassió de Teresa de Calcuta.

Els seus pensaments són al voltant de temes com la compassió, el silenci, la contemplació o la generositat. Les seves històries i experiències ens acosten als carrers de Calcuta, on va iniciar el seu treball i on va establir l'ordre de les Missioneres de la Caritat.

PD: Ahir va arribar la Maria una periodista de Sant Cugat que estarà uns dies per Bagepalli visitant els projectes i preparant un vídeo per Forkids.

PD2: Avui és el dia internacional dels esquerrans. Felicitats a tots!

1 comentari:

Ferran ha dit...

M'ha quedat clar que ets esquerrà ;-)

Teresa de Calcuta va fer, fins on sé, una feina impressionant. Hi ha, però, molts i moltes altres Teresas de Calcuta, que malgrat no ser persones públiques fan una feina molt i molt important. Són -sou- una petita peça d'un engranatge fantàstic, que fa que el món sigui menys desagradable del que de vegades sembla.