7 d’ag. 2008

Calendari. Últims dies a l'Índia.

La veritat és que els dies passen volant i la meva estada de voluntari a Forkids-PVS està arribant al seu final.

Els propers dies seran mogudets. Demà arriba en Rikki amb 5 amics per ensenyar-los durant dos dies els projectes de Bagepalli. Demà passat, dia 9, a l'escola tenim competició de dibuix, de poesia i d'eloqüència. Jo formo part del jurat, quina responsabilitat!

El dia 15 tenim l'Independence Day, del que ja he parlat anteriorment, i segurament algun dia abans arribarà una periodista que està fent un reportatge de diferent ONGs a l'Índia, i a més farà un petit vídeo per a la reunió anual de socis de Forkids.

El dia 16 segurament serà la meva despedida de Bagepalli, tot i que encara no és segur. Els dies 17 i 18 m'agradaria visitar Shanti Bhavan a Tamil Nadu, el projecteu educatiu on vaig estar de voluntari el 2005, durant la meva primera visita a l'Índia.

El dia 20 tinc el vol de tornada cap Barcelona, des de Bangalore i via London.

Així que tinc una agenda apretada. Tinc tants posts per escriure que em sembla que hauré d'incrementar la freqüència a dos al dia :)