1 de jul. 2008

Primer dia al col·legi
El primer dia al col·legi Sri Pragathi Vidya Samasthe ha estat molt interessant. A l’assamblea diària amb tots els alumnes (costum extesa a tota l’Índia) m’han presentat i he explicat una mica qui sóc i d’on vinc. Després he assistit com a oient a algunes classes per familiaritzar-me, i també n’he donat algunes però molt informals, només per conèixers els nens i que ells em coneguin a mi. Els nens són molt participatius i tota l’estona et fan preguntes. He mirat els temaris d’informàtica que han de fer els nens i he començat a fer un planning de què puc fer les properes setmanes. L’aula d’informàtica s’ha de traslladar a una de les aules noves del segon pis, així que encara hi haurà uns dies d’instal·lació. A les fotos podeu veure, l’entrada al col·legi, el pati interior, i una escena del dinar dels més peques. Com veureu totes les fotos que penjo tenen un cel ben gris, cosa dels monzons que ara comencen, tot i que en aquesta regió solen ser bastant febles. Tincs pendent un post comparant aquest col·legi amb Shanti Bhavan, on vaig estar fa dos anys. Però ho deixo per més endavant per conèixer millor on sóc ara. També haig d’escriure un post més general explicant quins sóns els diferents projectes que Forkids-PVS estan realitzant a Bagepalli i als voltants.

4 comentaris:

najoana ha dit...

hola Eduard,
em va dir el teu pare que havies trucat quan era a Pl d'Aro i que estaves molt bé i content.Ja tindrem ocasió de parlar alguna altra estona.Les fotos encara que sota un cel tapat estan molt bé i els nens com sempre preciosos.El col.legi sembla bastant gran.Que tal els professors? T'ha arribat el mail amb les fotos? La Maria ja saps que no volia entrar ni a la piscina ni al mar,donçs ara no en vol sortir............. Bé maco molts petons de tota la familia.Una abraçada.

Edu ha dit...

Sí, el col·legi està molt bé. Els professors la majoria són de Kerala, perquè a Karnataka és difícil trobar-ne. El problema és que solen durar només un any o dos, quan les noies es casen marxen, i els homes si troben una feina més ben pagada a la ciutat també. El mateix passava quan vaig estar a Shanti Bhavan.

Ferran ha dit...

Transmets tanta il·lusió i ganes que fas venir ídem d'anar-hi a fer la teva feina!

Edu ha dit...

Gràcies pel seguiment Ferran. Celebro que es noti la il·lusió! Si algun dia vols canviar Berlín per l'Índia ja ho saps!