26 de jul. 2008

Enyorada Anantapur

Despres d'un mes sencer a Bagepalli necessitava canviar d'aires i m'he escapat el cap de setmana a Anantapur, per visitar (per tercer cop) la Fundacio Vicenc Ferrer, de la que he parlat molts cops al blog.

Anantapur esta a l'estat d'Andhra Pradesh, que limita al sud amb l'estat de Karnataka on jo treballo. He fet el viatge en bus, unes tres hores, que han passat volant jugant al cub de rubik amb tres nens que feien el mateix viatge.
Avui he visitat diferents projectes: un hospital, tallers d'estampacio, escoles per disminuits psiquics, i tambe escoles per sord-muts i per cecs. Increible. Com sempre dic, Anantapur es la prova que el canvi es possible.

Dema visitare la nena que tinc apadrinada, la Baby Syamala. Prometo fer un post com deu mana quan torni a Bagepalli. Ara no tinc temps.

Perdoneu els accents, avui no escric des del meu portatil (ho faig des d'un cybercafe des d'on veig un porc a la porta d'entrada, i no es conya). I si teniu problemes per veure el meu blog be durant aquest cap de setmana, es per una aturada d'un servidor de la UdG, on hi tinc guardades algunes imatges de la plantilla del blog. Dilluns estara arreglat.