30 de juny 2008

Bangalore-Bagepalli

Ahir al vespre vaig treure d’un caixer automàtic l’equivalent en rúpies a les 35 lliures que British Airways m’havia donat amb una targeta de dèbit com a compensació. Això són moltes rúpies, i en vaig gastar una part fent un bon sopar a l’Ebony, a dalt de tot del Barton Centre, un complexe de negocis de Bangalore. La fotografia es la vista que tenia des de la terrassa on sopava.


Bangalore té això, llocs super-sofisticats, amb tots el luxes, i després a pocs minuts hi ha slums i gent dormint al carrer. A més la gent rica a l’Índia no s’està de res, i els encanta l’ostentació. No tenen cap sentiment de culpa. Deu ser cosa del Karma, creuen haver-s’ho guanyat en vides anteriors…

Amb la resta de rúpies vaig comprar fruita i els la vaig donar a uns nens que pidolen sempre prop d’un carrer que dóna a Commercial Street, prop del Kamat Mayura. Intento no donar diners, perquè no acaben mai a la butxaca del nen que te’ls demana.

Així que British Airways ha contribuit a alimentar uns quants estòmacs, començant pel meu :)

Avui a mig matí m’ha vingut a buscar l’Ali de l’organització PVS, la contrapart que l’ONG Forkids té a Bagepalli. M’han portat amb cotxe fins a Bagepalli, m’han ensenyat el col·legi, i la casa on m’allotjaré. També he conegut la Latha, la directora del col·legi, i alguns professors. La primera impressió de Bagepalli ha estat molt positiva, tothom m’ha rebut molt bé i el poble és bastant tranquil.

Les fotografies són de la vista que tinc des de la terrassa que trobo al sortir de l’habitació.

Els nens, com sempre a l’Índia, molt simpàtics i riallers. No paren de fer-te preguntes. Ja els veureu, doneu-me temps.

He configurat el meu portàtil per poder connectar-me des de casa la Latha i l’Ali, així que tot i que a una velocitat molt lenta, podré connectar-me i tenir el blog al dia.

Vaig a descansar una estona i després a sopar. Adivineu què? Arròs clar!

5 comentaris:

najoana ha dit...

Hola Eduard
Crec que has fet un bon ús dels diners que et van donar.M'agrada pensar que has fet feliç a mainada que no deuen tenir massa ocasions de ser-ho.Veig que vas familiaritzan-te amb la nova càmara.Tinc ganes ja de veure fotos dels nens,amb aquells ulls sempre preciosos i els cabells negres i lluents.Petons.

Sandreta ha dit...

Mussoooool!!! ja veig que tot t'estpa anant super bé! quina enveja... disfruta al màxim i guarda força per Laos. Crec que ja et vaig enviar el bitllet, oi? benu sinó és així, diga-m'ho i t'ho envio.
Un petonàs enorme!!!!
P.D: ja tinc hora per les vacunes.....:_(

Marc ha dit...

Carai carai phil! 2 dies sense llegir el blog i em trobo 3 entrades que deu ni dó, m'alegro que hagis recuperat l'equipatge al final, deu ser cosa del karma això, ...

A veure què tal va tot ara que ja has arribat a destinació. Hi penja més fotos, que les 2 ultimes són gairebé idèntiques!! i no m'he pogut fer gaire a la idea.

Bueno doncs que vagi bé, ja estaré a l'aguait!

najoana ha dit...

Les fotos que has penjat les he obert i he pogut veure que tenen molt bona definició d'imatge.Has fet un bona compra.Has posat l'IA?una abraçada

Edu ha dit...

Sí, la càmera va molt bé, però els dies no acompanyen, sempre està ennuvolat.

Ja penjaré més fotos, l'ample de banda no m'ho facilita gaire, les haig de reduir de tamany primer.

Si algun rato vaig a Bangalore miraré d'actualitzar el Flickr amb totes.