19 de maig 2008

Sasi Kumar a Platja d'Aro

Fa uns dies us vaig parlar de les conferències que Sasi Kumar de la Fundació Vicenç Ferrer està fent per Catalunya i Espanya. Jo pensava anar a la conferència del proper dimecres 21 a la Casa de Cultura de Girona però resulta que em coincidia amb un curs, així que avui he anat al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro on també en feien una.

Ha estat molt agradable tornar a veure en Sasi. Ell també ha estat molt content, tres dels assistents ja el coneixíem i havíem estat a Anantapur.

L’acte ha consistit en una auto-presentació d’en Sasi, de la feina que fa a Anantapur i dels anys que porta treballant a la fundació.

Seguidament s’ha projectat un fragment del DVD “Comprometidos con Anantapur”, on s’expliquen les diferents àrees de treball de la fundació i es dóna una visió general del treball i els projectes que realitzen.

Després en Sasi ha explicat cada una de les àrees amb exemples concrets i, finalment s’ha obert un torn de preguntes i debat força entretingut perquè erem pocs i tothom ha pogut dir la seva. Els que ja havíem estat a Anantapur hem animat als que tenien ganes d’anar-hi perquè la veritat és que l’experiència val la pena.

Si algú vol saber més del treball de la FVF a Anantapur, aquí teniu una agenda amb la resta de conferències.

[Fotografia Sasi extreta de Juan y Sonia paseando por el mundo]

1 comentari:

Sonia y Juan ha dit...

Segur que la conferència va ser tot un èxit.

En Sasi té una sensibilitat molt especial i sap transmetre com ningú la feina que s'està duent a terme a Anantapur.

Nosaltres també animem a tothom que pugui que visiti els projectes en persona. El que ha fet la Fundació és un miracle; però no un miracle diví, un miracle sustentat en l'acció i en l'ajuda de tots el padrins que des de Espanya aportem la nostra gota a l'oceà.

Felicitats Eduard pel teu Bloc.