29 de maig 2008

Premis Blocs Catalunya 2008

Probablement ja ho sabreu, perquè la iniciativa està en marxa des de fa un temps, però per si un cas us n’informo. Alguns integrants de la Girosfera (entre ells la Trina Milán i l’Eduard Batlle) a través de l’associació STIC.CAT han posat en marxa els Premis Blocs Catalunya 2008.

Els Premis Blocs Catalunya 2008 pretenen prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l'escriptura en bloc a tota la xarxa, cobrint així la demanda de molts blocaires.


Hi poden participar tots aquells blocs de la xarxa escrits en català, ja siguin per persones que resideixen a Catalunya com a la resta del món, i amb un o més blocs, sempre que no sigui un bloc anònim.


El lliurament dels Premis tindrà lloc el divendres 10 d'octubre de 2008, a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona.

A la web dels premis podreu veure més informació, les bases i les diferent categories.


Des d’aquí us animo a tots a paticipar-hi. Jo he inscrit el meu blog a la categoria “Blocs personals”, tot i que no m’acaba d’agradar l’etiqueta. He trobat a faltar una categoria “activisme”, “drets humans”, “solidaritat” o quelcom similar on m’hagués sentit més còmode.


Val a dir però, que coincideixo força amb l’anàlisi de Marc Vidal, on es qüestiona si té sentit diferenciar per categories uns premis com aquests.


2 comentaris:

Carles Sampietro Lara ha dit...

Hola

Jo també tinc intenció d'inscriure'm, però encara no se ben bé a quina. Potser la de miscel·lània entenent aquesta com una categoria per aquells blocs que no s'ajusten a la resta d'opcions(?).

També trobo a faltar alguna categoria d'activisme, drets humans... i medi ambient.

Edu ha dit...

Sí, jo vaig dubtar entre miscel·lània i personal, però al final em vaig decantar per la segona, sense gaires raons val a dir.