2 de maig 2008

La hipocresia de Bush

Amb aquest títol està clar que podria encetar una sèrie de posts interminable, explicant totes les tonteries que diu aquest home, però no és el cas. Llegeixo a El País:
Bush solicita 770 millones de dólares para ayuda internacional en alimentos. En una declaración en la Casa Blanca, Bush ha afirmado que "estamos trabajando para garantizar que los ciudadanos más pobres reciban la comida que necesitan".
Se li ha passat pel cap al senyor Bush que, tal com ens recorda Germán Rojas de la FAO, 2500 milions de dòlars són la despesa de quatre dies de guerra a l'Iraq i és el que es necessita perquè el Programa Mundial d'Aliments (PMA) i la FAO engeguin les accions necessàries per frenar la fam.

Com pot dir Bush que els EUA lideraran la lluita contra la fam quan ell ha estat un dels grans defensors de la idea de convertir els aliments en combustible, i de promoure-la com a línia econòmica de la política exterior dels EUA. Com pot dir-ho quan ha declarat la seva intenció de produir 132.000 milions de litres de biocombustibles pel 2017.

3 comentaris:

Ric del que ha donat i en sa ruïna tan pur ha dit...

Què més es pot dir... La realitat és crua, gens feta ni condimentada. Saps, el que m'entristeix més és que ja no em sorprenc indignada, sinó que em crema aquesta impotència que es podreix i fa olor a ranci.

P.D. Merci pel comentari al blog, era un post molt especial pels que de cop veiem que la vida és fum que se t'escapa de les mans! Per aixó simplement (encara que ens costa) l'hem de viure!

joaquina ha dit...

Dons, amb la mateixa hipocresia que en Bush porta ans dient que els Estats Units encapsalen la lluita contra el terrorisme i va invair Irak sense tenir en compte la comunitat internacional ni els drets humans de la població iraquiana.

Ferran ha dit...

Un missatge com aquest, per part d'en Bush, només té una raó de ser: que els seus (narcotitzats) partidaris se'l creguin, cosa que faran perquè estan predisposats. La resta del món tan li fa, al president, perquè ell es retirarà d'aquí a quatre dies a cobrar milions per vomitar poqueries en conferències on els seus amics l'aplaudiran a rabiar.

Perdó pel rollo.