6 de maig 2008

Cicle de conferències sobre l’Índia rural i la FVF

Seguint el consell d’uns quants lectors del blog, intentaré publicar amb antelació la informació dels events que trobo interessants, i no només els meus comentaris posteriors després d’haver-hi assistit.

Gràcies al recomanable blog del
Juan i la Sonia he descobert que Sasi Kumar de la Fundació Vicenç Ferrer està per Catalunya donant a conèixer el treball de la fundació a Anantapur a través d’algunes conferències.

Me’n recordo bé del
Sasi dels dos cops que he estat a Anantapur. Alla molts dels treballadors locals de la FVF parlen espanyol, però ell era dels pocs o l’únic que també sabia català. Els he robat la foto que il·lustra aquest post al Juan i la Sonia.

A la web de la fundació hi trobareu l’agenda amb tots els actes.

Jo us en destaco dues conferències (que són iguals, però en llocs i dies diferents).

  • La primera, escollida per la proximitat, es fa a la Casa de Cultura de Girona, el 21 de maig a les 19:30h.

El títol de les conferències és “L'Índia rural i el projecte de la Fundación Vicente Ferrer”, i durant l’acte es projectarà una versió reduïda del DVD “Comprometidos con Anantapur”.

5 comentaris:

kennen ha dit...

estarem al cas.

mil-i-una gràcies

Jaume Puig ha dit...

Gràcies Edu per la cita i per la publicitat de l'acte. En Sasi és a més una bona persona. És només la segona vegada que ve a Barcelona i contrariament al que molta gent pot pensar, ja te ganes de tornar a Anantapur i a la "tranquilitat" de la seva Índia. Aquí no hi ha vist Xauxa.

Cristina ha dit...

Ondia, en Sasi a Catalunya. El recordo a la Fundació amb la samarreta del Barça i parlant en català. Un encant de persona. Ens va fer molt fàcil la nostra estància a Anantapur perquè vam tenir la mala sort de perdre les motxilles a l´aeroport i vam passar un mes a l´India sense equipatge. Aiii, si és que podria escriure un llibre. Una abraçada!

Edu ha dit...

Ostres Cristina perdre les motxilles a l'anada és terrible!

Sí, la veritat és que en Sasi és una persona encantadora i de molt bona pasta.

Salut!

Cristina ha dit...

La veritat és que viatjar sense equipatge ens va ser més fàcil del que pensàvem. Realment te n´adones de que en realitat no necessitem tantes coses...