15 de maig 2008

Bloggers Unite Human Rights

Des de fa uns dies, a la columna de la dreta tinc posada aquesta imatge que ara està a dalt d’aquestes línies. El motiu és que avui 15 de maig, hi ha una crida a tots els bloggers del món per publicar una entrada relacionada amb els drets humans. La campanya és de BlogCatalog i Amnistia Internacional.

De fet no hauré de sortir gens de la temàtica del blog per publicar una entrada relacionada amb els drets humans.

Dedicaré l’entrada a l’anunci de la campanya “Vacances en Pau 2008: colònies per a infants sahrauís”, que he llegit al butlletí de la Coordinadora d’ONGs Solidàries de les comarques de Girona i l’Alt Maresme.

Crec que els drets dels infants sahrauís són sense cap dubte un tema apropiat per aquesta campanya. Aquí teniu l’anunci.

El proper dijous 22 de maig, a les 8 del vespre, ACAPS-Girona organitza una sessió informativa per a totes aquelles famílies interessades en acollir nenes i nens sahrauís durant els mesos d'estiu. Les colònies per a infants sahrauís tenen com a objectiu evitar als nens i nenes que viuen als camps de refugiats les altes temperatures que s'hi registren els mesos de juliol i agost. A més, l'estada dels nens i nenes a les nostres comarques, permet que se'ls pugui fer una revisió mèdica i que ingereixin aliments rics en vitamines, que rarament poden consumir la resta de l'any. La xerrada informativa es farà a l'antiga estació d'Olot, a Girona.

Més informació: projecte-vacances-en-pau-2008

4 comentaris:

Cristina ha dit...

A veure si aquesta nit tinc temps de fer el post. És que estic treballant aquestes nits i fent un curs. Un bona iniciativa!!!

joaquina ha dit...

M'he assabentat una mica tard, però m'he afegit a la iniciativa posant la fotografia. D'articles sobre drets humans n'escric sovint.
Salutacions!

Edu ha dit...

Sí, tenia el banner penjat al blog feia dies, però hauria d'haver fet una entrada anunciant amb més temps la convocatòria :)

Jaume Puig ha dit...

No sabia d'aquesta iniciativa del dia 15. A Blanes també hi ha una gent molt maca que cada any organitza aquestes vacances amb famílies acollidores.