18 d’abr. 2008

Un petit repàs

Aquesta és l’entrada número 100 d’aquest blog. Crec que és una bona oportunitat per presentar algunes estadístiques.

El nombre de visites fins avui ha estat de 2569. Amb 4347 pàgines vistes i 1159 usuaris únics. A part de les visites diàries a la web, hi han unes 50 persones subscrites al feed RSS del blog.

Són uns resultats molt modestos comparats amb els de molts grans blogs, però a mi no deixa de resultar-me sorprenent que cada dia em llegeixi tanta gent.

Les visites han provingut de 33 països, essent Espanya el clar guanyador amb un 89%, i Girona i Barcelona les ciutats més destacades. M’ha agradat veure visites de llocs tan llunyans com Índia, Tailàndia o Chile.

Algunes curiositats:

  • Un 67% de la gent arriba al blog a través d’algun link d’altres blogs (gràcies a tots els que m’heu enllaçat), un 20% a través dels resultats d’algun buscador, i un 13% escrivint directament la direcció “www.eduard.cat” al navegador.
  • La part que em fa més gràcia és la gent que arriba a través de buscadors. Algunes de les cerques que els han dut al meu blog són sorprenents. La paraula clau que més persones ha dut al blog ha estat “www.eduard.cat”, cosa que demostra que la gent segueix confonent els buscadors amb els navegadors, escrivint la direcció on volen anar dintre del camp per fer búsquedes!! La segona paraula clau que més gent ha dut al blog és “couchsurfing”, iniciativa a la que vaig dedicar un post als inicis. La tercera ha estat “sonrisas de bombay”, ONG de la que he parlat en vàries ocasions.
  • Altres cerques que han dut bastants visitants al blog són: “vicenç ferrer”, “gregory colbert”, “com gotes a l’ocea”, “jaume sanllorente”, “bogeries de brooklyn”, etc.
  • Algunes cerques curioses que han portat gent cap aquí són “quina carrera triar”, “que es la politica”, “que es la felicitat”. Dubto que el meu blog els hagi servit per solucionar tals dilemes ;)
Gràcies a tots els que participeu, llegint i comentant!

3 comentaris:

Adri ha dit...

Ei, felicitats!!

Jo et tinc al lector RSS, per això no deixo gaires comentaris, però et llegeixo a diari!

Salut!

Josep Maria Yago ha dit...

Enhorabona! i pel que fa a les recerques (carrera, política, felicitat...), crec que alguna pista hauran trobat ;-)

Edu ha dit...

Gràcies als dos!

Ostres Josep Maria, no sé pas si hauran trobat pistes :)

En tot cas si s'equivoquen de carrera jo no en vull ser el responsable!!