2 d’abr. 2008

Premi Dardo 2008

En Carles Sampietro m’ha concedit el Premi Dardo 2008 – Best Blogs Darts Thinker. El premi porta adjunt el següent lema: “La I Entrega de Premis Dardo 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de reconegut prestigi en el món de la literatura, i amb ell reconeix els valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu que està i roman, innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades”.

Gràcies pel premi Carles, en Pere Nieto ho va ben encertar quan te’l va concedir. A continuació hauria d’adjuntar un llistat amb els 15 blogs que considero dignes del guardó, però em sembla que ho limitaré a 5 no perquè no hi hagi blogs que el mereixen, al revés, sinó perquè molts dels que m’agradaria citar ja l’hauran rebut. Els premis als blogs acaben convertint-se en memes que s’estenen per tota la blogosfera.

Bé doncs, aquest és el llistat per ordre alfabètic dels blogs a qui concedeixo el Premi Dardo 2008:

  • En veu alta: l’Eduard fa un blog d’alta qualitat que ja és un referent a la Girosfera. A més s’atreveix a experimentar amb el crossblogging, convidant a altres autors perquè publiquin apunts al seu blog sense cap restricció temàtica.
  • La broma: l’Olga és la blogger-activista per definició. Al seu blog personal hi pots trobar des d’apunts de la seva feina a la Fundación Chandra, experiències com a voluntària, ràfagues blogactivistes, fins a fotos d'excursions o del seu gos.
  • Nau Argos: en Jaume ha sabut fer un blog que dosifica perfectament temes culturals i socials. Tan hi pots llegir un conte com enterar-te de com Blanes es mou per ajudar Anantapur.
  • Nòmades: un blog que he descobert recentment i que val molt la pena. Cada tema és igual o més interessant que l’anterior.
  • The Berlin Chronicles: Les cròniques del Ferran, un “catalan journalist born in Barcelona but currently living in Berlin” com diria ell. Tot un referent en quant a bloggers catalans que escriuen des de fora de Catalunya.

3 comentaris:

Jaume Puig ha dit...

Edu moltes gràcies. Pel premi i sobretot pel teu afalac i per pensar en el meu blog. I és clar, enhorabona perquè el premi te l'han donat a tu mateix i compleixes amb escreix els requisits que va posar el seu creador.

Asimetrich ha dit...

Moltes gràcies Edu. Ja és un honor rebre un premi pel blog, però encara és més valuós venint de les teves mans.

Ferran ha dit...

Com a en Jaume i l'asimetrich, a mi també em fa molta il·lusió aquesta menció, de debò. Moltes gràcies, Edu ( "vielen Dank, Edu" :-)