15 d’abr. 2008

Diari espiritual, un any amb Gandhi

Avui us recomano visitar el blog Cada dia, pas a pas…fent camí, on podreu llegir el Diari espiritual, un any amb Gandhi que en Joan escriu fent servir de referència el llibre “L’altre Gandhi, l’espiritualitat d’un mite” d’en Josep Maria Duch (llibre que ja vaig mencionar fa temps).

L’autor ens regala cada dia una frase de Gandhi i l’acompanya de les seves pròpies reflexions i tot d’enllaços sempre interessants.

Un blog a tenir en compte!

PD: La foto que acompanya aquesta entrada és d’Olivier Föllmi, un dels meus fotògrafs preferits. Fa uns dies també va acompanyar una entrada del blog que avui he mencionat. L’escena, com no podria ser de cap altra manera, va ser captada a Varanasi.

2 comentaris:

Jaume Puig ha dit...

Tinc el llibre editat per Lunwerg de Olivier Föllmi, "Homenaje a India" i m'hi endinso sovint.

Passarem pel blog que has aconsellat.

Edu ha dit...

Jo tinc el "Sabidurias - 365 Pensamientos De Maestros De La India" també de Föllmi.