7 de març 2008

Ja n'hi ha prou! Basta ya!

2 comentaris:

Ferran ha dit...

D'acord, eh? Per suposat que 'Basta ya'. Però algú hauria de començar a reclamar als polítics que des de fa 30 anys ens diuen que tranquils, que "l'estat de dret acabarà amb el terrorisme'.

Hola?

Es pensem que no tenim memòria? Que no recordem que fa 30 anys que escoltem aquesta cantarella, cada cop que Eta mata una persona?

Se suposa que no hem de tenir por? Que hem d'estar tranquils? No veig que facin res, més enllà de tirar-se els morts per la cara i utilitzar-los amb finalitats polítiques.

Quin fàstic fan uns i altres.

Asimetrich ha dit...

Quan ETA va comunicar l'alto al foc i l'inici del diàleg em vaig il·lusionar. Vaig recordar el procés irlandès, vaig pensar que arribava la Oportunitat. Però res. Un cop més, res. Després d'això penso que ETA no vol cap diàleg, cap negociació, tant sols imposar.

L'única resposta possible és la unitat social, que hauria de reflexar-se en els nostres representants polítics. I no és així. Trobo que ETA continua per que els seus actes són efectius, aconseguint enfrontar als polítics i, per tant, a la societat. Mentre això sigui així, no hi haurà final.

No és tolerable l'ús del terrorisme per fer política. Tampoc és encertat esperar que tothom dipositi plena confiança i suport incondicional al govern. Caldria que tots els partits sense excepció es mantinguessin units i treballessin plegats, deixant de banda diferencies. Això avui no és possible. Tant presumir de democràcia, tant omplir-se la boca amb l'estat de dret i són els primers a caure al parany dels terroristes: No han trigat ni 24 hores a començar a dir burrades (vegi's l'alcaldessa de València).

D'aquesta manera dubto que mai s'acabi amb ETA.