9 de des. 2007

Una lectura per aquest Nadal: Sonrisas de Bombay


Us recomano una lectura per aquest Nadal.

L’octubre passat vaig tornar a l’Índia, aquest cop de viatge, i una de les parades que vaig fer va ser a Vasai, al nord de Bombay, per visitar Sonrisas de Bombay. Es tracta d’una ONG fundada pel periodista català Jaume Sanllorente, que està dedicada a la cura i educació de nens orfes i famílies pobres de la ciutat de Bombay. Pel poc temps que porta en marxa, els seus projectes són realment impressionants, estic segur que se’n sentirà a parlar molt els propers anys.

Jaume Sanllorente acaba de publicar un llibre que porta per nom “Sonrisas de Bombay. El viaje que cambió mi destino” (Plataforma Editorial). En el llibre l’autor relata el seu viatge a l’Índia i com va nèixer Sonrisas de Bombay.

En paraules de l’editorial:

En Sonrisas de Bombay. El viaje que cambió mi destino Jaume nos descubre, a través de su cuidado relato y su visión amorosa, las realidades de un país de grandes contrastes y nos desvela el secreto para ser más felices buscando la dicha de los demás. Una historia de soledades, rescates, peligros, injusticias, amenazas de muerte y superaciones, que nos proporciona un ejemplo para seguir adelante a pesar de las adversidades. Una lección de amor sabio, entrega, sacrificio y esperanza que nos invita a recorrer el camino hacia un mundo mejor.

Jaume Sanllorente ha cedit els drets d’autor a favor de l’ONG, i a part l’editorial també destinarà un 4% addicional per a l’ONG. Així que a part de llegir un llibre interessant, podeu col·laborar amb un projecte que realment val la pena.

El proper dimecres 12 de desembre hi ha la presentació del llibre a Barcelona, a la Casa Àsia, Avda. Diagonal 373 a les 19:30, amb la presència de’n Jaume. Si algú s’anima a anar-hi demanen confirmació: sguillen@sonrisasdebombay.org.

Que vagi de gust!

4 comentaris:

Juanma ha dit...

El libro es una delicia, por lo que cuenta, por cómo lo cuenta y por el ejemplo que da Jaume. Necesitamos más gente así para que el mundo sea un poco más justo y habitable.

Edu ha dit...

Sí, totalment d'acord, el món aniria mlt millor si hi hagués més persones com ell.

Ricard ha dit...

Hola no conexia akesta organització pero ara he entrat a la seva web i m'ha semblat molt interessant el que fan.
L'any que ve vai a Bombay, dius que els vas visitar, saps am qui haig de contactar per poder visitar-los?

Edu ha dit...

Hola Ricard, les visites les porta una noia que es diu Belén, li pots escriure a l'adreça visitas@sonrisasdebombay.org.